Udruga Transakcijske Analize

TwitterFacebookGoogle

EATA ljetna škola transakcijske analize - EATA Summer School of Transactional Analysis

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na Ljetnoj školi transakcijske analize s nazivom " Pogled (na svijet) kroz TA naočale / Looking through TA glasses" u organizaciji Udruge transakcijske analize Hrvatske i naše Europske asocijacije. Dvodnevni program biti će bogat radionicama stranih stručnjaka iz ovog područja, kao i domaćim predavačima. Posebna je zanimljivost što će osim stručnjaka iz psihoterapijskog pravca, na ovoj školi sudjelovati i stručnjaci iz edukacijskog i organizacijskog područja transakcijske analize.

Program će se odvijati u Hotelu International 13. i 14. svibnja u Zagrebu.

We are happy to invite you to EATA Summer School of Transactional analysis that will be in held on May, 13 and 14 in Zagreb, Croatia. We gathered 13 local and international TA teachers and we truly hope you will join us to share this wonderful learning experience!

The program will be in Hotel International, Zagreb.

Rana kotizacija/Early bird:
EATA/ITAA/TAUS/UTA members: 70€ - 525kn
NON-EATA/UTA members: 90 € - 675kn
Until: 31.03.2017.

Kasna kotizacija/Late bird:
EATA/ITAA/TAUS/UTA members: 90€ - 675kn
NON-EATA/UTA members: 110€ - 825kn

Upišite datume u svoje kalendare i pridružite nam se! Za prijave i više informacija pišite nam na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Save the date and come and join us! For application and more information, contact: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pratite nas i na facebooku :) Follow us also on Facebook :)

https://www.facebook.com/events/551560441704257/

Pretraga