Udruga Transakcijske Analize

TwitterFacebookGoogle

EATA Outreach program u Rijeci

Fotografija Udruga transakcijske analize.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na Outreach programu u organizaciji Udruženja Transakcionih Analitičara (TAUS), Udruge transakcijske analize (UTA) i naše Europske asocijacije.
Outreach program zamišljen je kao gostovanje članova izvršnog odbora Europske organizacije za transakcijsku analizu, koji će održati radionice o temama iz TA relevantnim za našu zemlju. Ovaj program smo obogatili i radionicama učitelja transakcijske analize koji djeluju u Hrvatskoj.

Program je namijenjen psihoterapeutima i studentima transakcijske analize i drugih psihoterapijskih pravaca, kao i stručnjacima i studentima drugih zanimanja; psiholozima, pedagozima, psihijatrima, socijalnim radnicima, edukacijskima rehabilitatorima, logopedima te svima koje zanima psihoterapija i transakcijska analiza. 

Kotizacija
Rana uplata do 01.10. Cijeli dan: 200,00 kn, pola dana: 100,00 kn 
Kasna uplata 02.10.-2.11. Cijeli 250,00 kn i pola dana 150,00 kn
Studenti cijeli dan 50 kn, jutro besplatno

Jutarnji dio programa rezerviran je za kolege iz Švedske, Njemačke i Austrije i održati će se na engleskom jeziku bez prijevoda, a poslijepodnevni dio programa obogatiti će radionice učitelja transakcijske analize koji djeluju u Hrvatskoj; Kristine Brajović Car, Tatjane Gjurković, Jelene Vrsaljko i Nade Žanko. 

Poslijepodnevne radionice:
Kristina Brajović Car, PTSTA; Transakciona analiza i psihodrama kroz upotrebu kamenčića u psihoterapiji
Tatjana Gjurković,PTSTA; Što imamo kad nemamo riječi? Primjena transakcijske analize i terapije igrom u radu s djecom i obiteljima
Jelena Vrsaljko, PTSTA; Vrlo zapetljana priča, komunikacija kroz koncepte transkacijske analize
Nada Žanko, TSTA; Karpmanove i druge skriptne uloge


Prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

https://www.savez-spuh.hr/aktualno/outreach-program-transakcijske-analize-u-gradu-koji-tece/

Pretraga