IZ REGISTRA ČLANOVA

Tatjana Gjurković - TSTA (P)
Tatjana Gjurković je MA psych., CTA-P, TSTA-P i RPT-S. Radi u Ama Dablam Institutu za relacijsku psihoterapiju i edukaciju i Centru Proventus u Zagrebu. Ko-autorica je članka “Treatment Stages in Working with Children: An Approach Rooted in Transactional Analysis and Play Therapy” objavljenog u TAJ. Njena uska specijalnost su povezivanje verbalne i ekspresivne terapije kroz sadašnji trenutak. U svom radu posebnu pozornost stavljam na razvoj odnosa sa klijentom, supervizantom, edukantom pozivajući da ko-kreiraju priliku za nova iskustva.
www.adinstitut.hr

Petra Goršić - PTSTA (P)
Po zanimanju sam klinički psiholog i psihoterapeut. U svom radu često koristim kreativne tehnike, asocijativne karte i rad sa snovima. Radim u Zagrebu u Centru Budi svoj.
www.budisvoj.eu

Jelena Vrsaljko - PTSTA (P)
Ja sam certificirani psihoterapeut, učitelj, supervizor transakcijske analize, NLP trener, socijalni radnik. Radim u Centru Budi svoj. Životna i profesionalna misija mi je širiti autonomiju.
www.budisvoj.eu

Josip Bošnjaković - CTA (P)
Kroz transakcijsku analizu naučio sam kako je moguće poboljšavati kvalitetu vlastitog života kao i kvalitetu života drugih ljudi. Radostan sam što se TA lijepo uklopila u mozaik mog života zajedno s teologijom, duhovnošću, psihologijom i da sa svim tim sadržajem mogu služiti dobrobiti zajednice. Isto tako me veseli što sam preko TA mogao do sada upoznavati vrlo stručne kolege predane punim srcem onome što rade.

Tara Pavić Futač - CTA (P)
Psihologinja i certificirana psihoterapeutkinja transakcijske analize. Od 2015. godine bavi se direktnim radom s ljudima kroz savjetovanje, psihoterapiju te razne grupne edukacije i radionice.

Marija Stanić - CTA (P)
mag.praesc.educ., certificirani transakcijski analitičar. Radno iskustvo je započela u predškolskoj ustanovi kao odgojitelj u neposrednom radu s djecom. Kao specijalizant transakcijske analize, započinje volontirati na Plavom telefonu, a zatim postaje član skupštine. Osnivačica je udruge Razumijevaonica koja se bavi mentalnim zdravljem i edukacijama odgojno-obrazovnih djelatnika. Danas radi psihoterapiju, savjetovanje i edukacije u sklopu privatne prakse.
www.marija-psihoterapija.com

Kristina Stojanović Čehajić - CTA (P)
Magistra psihologije, certificirana transakcijska analitičarka u psihoterapiji i članica komore psihoterapeuta u Hrvatskoj. Živim i djelujem u Rijeci, fokusirana sam na rad s odraslim klijentima. Psihoterapiju provodim uživo i online, na hrvatskom i engleskom jeziku. Pored individualnog i obiteljskog, posebno me zanima utjecaj društvenog konteksta i kulture na naše izbore, načine na koje se povezujemo i kreiramo suživot.
www.psiholoski-horizonti.hr

Marina Balažev - specijalizantica (P)
Ja sam Marina Balažev, specijalizantica transakcijske analize. Vjerujem da je promjena moguća i da možemo živjeti ispunjen život.
www.marinacounseling.hr

Anita Barišić - specijalizantica (P)
Ja sam socijalna radnica, specijalizantica transakcijske analize u području psihoterapije i supervizorica psihosocijalnog rada. Do nedavno sam bila višegodišnja djelatnica u sustavu socijalne skrbi, gdje sam radila s odraslima, roditeljima u razvodu braka, djecom i mladima. Kako imam i drugo zanimanje, ono specijalizantice psihoterapije i supervizorice djelujem na tim područjima. Od prosinca 2019. godine sam predsjednica Udruge socijalnih radnika Osječko-baranjske županije.
www.accepta.hr

Jelena Borić - specijalizantica (P)
Moje ime je Jelena Borić, magistra psihologije, specijalizantica transakcijske analize-smjer psihoterapija, Bowen terapeut, edukantica Sistemske Obiteljske psihoterapije. Smatram da je svaka osoba jedinstvena te u svom radu koristim kombinaciju različitih terapijskih elemenata.
www.malibor.hr

Tamara Brezičević - specijalizantica (P)
Diplomirana socijalna radnica s 25 godina iskustva u području prevencije ovisnosti i zaštite mentalnog zdravlja. Svoju strast prema ljudima i predanost poslu doživljavam kao poziv koji me inspirira da se razvijam i obogaćujem svoje znanje i vještine u području psihoterapije. Volim raditi s ljudima te im pomagati u rješavanju za njih izazovnih situacija. Uživam u umjetnosti, glazbi, putovanjima i knjigama te druženju sa svojom obitelji kao ponosna supruga, majka i baka.

Ines Cokarić - specijalizantica (P)
Psihoterapeutkinja sam s europskim certifikatom iz psihoterapije (ECP) i članica Hrvatske komore psihoterapeuta. Iza sebe imam više od 15 godina rada individualne i grupne psihoterapije s klijentima u Zagrebu. Iskusna sam u online individualnoj terapiji za klijente izvan Zagreba i Hrvatske, kao i u online vođenju grupa.
www.psihoterapija-psihodrama.com

Mirna Ćaćić - specijalizantica (P)
Završila sam Studij Socijalnog rada te naprednu edukaciju iz Transakcijske analize u školi Budi svoj. S klijentima radim u Zagrebu uživo i online, na hrvatskom i engleskom jeziku. U radu me posebno veseli istraživati nove poglede u razmišljanju, otkrivanju vlastitih potreba te odbacivanju onoga što nam više ne koristi. Psihoterapiju vidim kao način upoznavanja sebe te osvještavanja vlastitih potencijala za koje nismo znali da postoje.
www.psihokreacija.hr

Tin Frančić - specijalizant (P)
Nakon završene edukacije iz transakcijske analize polazim i edukaciju iz psihodrame. Završio sam Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet (ERF) u Zagrebu. U slobodno vrijeme volim svirati, čitati, gledati filmove i serije, odlaziti u prirodu i družiti se s ljudima i životinjama.
instagram.com/psihoterapija_transakcijska

Petra Gabriša - specijalizantica (P)
Moje nastojanje i ono u čemu želim pomoći klijentima je da se odvaže biti drugačiji, da krenu u svom smjeru iako svi drugi idu kontra, da uznemire površinu, testiraju ustaljena vjerovanja, tabue i stereotipe, preispitaju odluke i odnose s kojima nisu sretni, postave zdrave granice i nauče da to mogu preživjeti i imati bolju kvalitetu života.
www.odvazise.com

Feđa Hudina - specijalizant (P)
Diplomirani socijalni radnik, specijalizant psihoterapije smjera Transakcijske analize i edukant Seksualne terapije. Komunikacijski stručnjak koji je znanja stjecao 20 godina radeći kao novinar, urednik te menadžer komunikacija u jednoj od top 10 hrvatskih multinacionalki. Zadnjih šest godina radi individualna savjetovanja/coaching i psihoterapiju baziranu na postavkama Transakcijske analize te seksualnu terapiju. www.hudina.online

Azra Imširović - specijalizantica (P)
Specijalizantica Transakcijske analize pri centru Budi svoj. Veseli me strukturiranost koncepata Transakcijske analize koje dopunjujem dodatnim edukacijama iz područja psihoterapije poput DBT vještina i tjelesno orijentirane terapije (edukantica u IPD školi). Teme s kojima radim: anksioznost, poremećaji hranjenja, trauma, partnerski odnosi. Tajnica sam UTA-e. Radim u centru Zagreba, u Centru Dobrobit, uživo i online. Instagram: Centar Dobrobit.

Ivo Ivšac - specijalizant (P)
Rad sa ljudima mi je oduvijek bio cilj i želja. Kroz transakcijsku analizu naučio sam kako najbolje i najbrže pomoći u razrješavanju aktualnih problema.
www.terapijasarah.com.hr

Gabrijela Ivanov - specijalizantica (P), edukantica (O)
Magistra inženjerka računarstva sa 20-godišnjim iskustvom rada u civilnom sektoru na području rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti. Od 2016. sam u edukaciji iz TA, a u 2021. pod supervizijom počinjem sustavnije raditi s klijentima kao vanjska suradnica udruge kolekTIRV koja zagovara prava trans, interspolnih i rodno varijantnih osoba.

Vanda Kos Jerković - specijalizantica (P)
24 godine radim s djecom intelektualnim i višestrukim teškoćama. Dugogodišnji sam suradnik POU na Programu osposobljavanja pomoćnika u nastavi za djecu s TUR-u. Radim grupe podrške za roditelje te provodim programe razvoja emocionalne komunikacije za majke i djecu u Programu rana intervencija u Centru za rehabilitaciju Zagreb gdje radim kao socijalni pedagog, savjetnik zadnjih 16 godina. Volim plesati i kreativno se izražavati.

Marija Jukić - specijalizantica (P)
Zovem se Marija Jukić. Kontinuirano se educiram i nastojim biti introspektivna. U radu s ljudima, svakoj osobi pristupam individualno, s fokusom na građenju podržavajućeg odnosa. Smatram da je u terapijskom prostoru važno da klijent osvijesti osobne kapacitete za rješavanje problema i proširi kapacitete za spontanost, svjesnost i intimnost. Zahvalna sam kad imam prilike doprinijeti i svjedočiti pozitivnoj promjeni koja se dogodi na tom putu.

Vinka Lesandrić - specijalizantica (P)
Od 2016. godine sam u edukaciji iz TA. 2019. godine položila sam specijalistički ispit iz psihijatrije. Radim na Odjelu psihijatrije u OŽB Vinkovci.

Mateja Marinić - specijalizantica (P)
Magistra sam edukacijske rehabilitacije i specijalizantica transakcijske analize. Trenutno radim u jednoj osnovnoj školi i uz to vodim svoju privatnu praksu Centar "Želim znati" u Zagrebu u kojem radim s djecom, mladima i odraslima.
www.zelimznati.hr

Ivana Mitrić - specijalizantica (P)
Suautorica sam nekoliko znanstvenih radova, prikaza i publikacija s bogatim iskustvom u osmišljavanju i provedbi psihoedukativnih intervencija namijenjenih mladima i odraslima.
www.psihogym.hr

Ana Mužak - specijalizantica (P)
Magistra psihologije i specijalizantica psihoterapijskog pravca Transakcijske analize. Zaposlena sam u dječjem vrtiću Mali istraživač kao stručni suradnik psiholog te aktivno djelujem u radu Centra Pričaj mi.

Katarina Orač - specijalizantica (P)
Oduvijek me fascinira promišljati o čovjeku, njegovoj nutrini, ponašanju, patnji, radosti, smislu... Istražujući o čovjeku prolazila sam putevima književnosti, duhovnosti, filozofije i psihoterapije, a putovanje traje i dalje. Primjena transakcijske analize omogućuje mi veću svijest i spoznaju o ponašanju i unutrašnjim procesima sebe i drugih te poboljšanje kvalitete vlastitog života, kao i života mojih klijenata.

Ana Šamarija - specijalizantica (P)
Živim i radim u Varaždinu. Primarno sam pedagoginja. Škola je dodatno područje gdje imam priliku prenositi znanja i vještine iz TA na učitelje, roditelje i djecu. Duboko vjerujem da svatko od nas može biti osviještena ličnost u svojoj slobodi i punom osjećaju samoodgovornosti, a pogotovo ako ima odgovarajuću podršku.
www.areana.hr

Ana-Marija Vidjak - specijalizantica (E)
Završila sam psihoterapijsku i edukacijsku TA. U poslovnom okruženju sam gotovo 20 godina, a posljednjih 9 radim kao privatnik i klijenti su mi organizacije i pojedinci s područja RH i okruženja. Edukacije vidim kao priliku za rast i razvoj te osnaživanje unutarnjih resursa kao i povećanje autonomije.
www.sto-ako-ipak.hr

Matea Jukić - edukantica pod supervizijom (P)
Ja sam Matea, magistra psihologije i edukantica transakcijske analize pod supervizijom. S klijentima radim u Zagrebu i online. Više detalja možeš pronaći na mojoj web stranici:
www.zivotnipobjednik.hr

Domagoj Kolačko - edukant pod supervizijom (P)
Završio sam studij socijalne pedagogije u Zagrebu. Radim savjetovanja s klijentima kao edukant psihoterapije pod supervizijom. Osnove mog rada s klijentima su povjerljivost, uvažavanje, poštivanje etičkih standarda te individualan pristup svakoj osobi. U slobodno vrijeme bavim se rekreativnim trčanjem, badmintonom te volim čitati knjige.
facebook.com/profile

Denis Patafta - edukant pod supervizijom (P)
Dramski pedagog, prof.sociologije, otac, razveden, kulturni/politički aktivist.
facebook.com/ariadne2021

Zlata Rakošec - edukantica pod supervizijom (P)
Psihoterapija je moj životni poziv. Nema mi ništa ljepše nego gledati čovjeka kako raste, kako se bori i izbori za sebe, kako unatoč strahu hrabro korača naprijed. A moja uloga u tom procesu je nekada biti “navijač”, nekada “trener”, nekada “biti na terenu”, ovisno koje su potrebe. Mnoge rane smo zadobili u odnosima, zato ih se može zaliječiti odnosom. Ako želiš posložiti i počistiti svoj život, odnose, sebe, slobodno se javi da zajedno radimo na tome.
www.skr.rs/z7oD

Ivana Šabić - edukantica pod supervizijom (P)
Magistrica sam pedagogije i filozofije, znanstveni smjer. Trenutno radim kao pedagoginja u Osnovnoj školi. Edukantica sam transakcijske analize na trećoj godini. Dodatne edukacije koje sam završila su: autogeni trening, asertivni trening, trening emocionalne pismenosti, samoozlijeđivanje adolescenata.

Maja Baksa - edukantica (P)
Po primarnoj struci učiteljica, uz misiju cjeloživotnog učenja. Većinu iskustva rada, osim u odgojno obrazovnom sustavu, stekla sam u području civilnog sektora u ranoj intervenciji, radu s osobama s invaliditetom te djecom s razvojnim teškoćama i rizicima. Tu stječem i neke od važnijih edukacija koje obogaćuju moj rad iz područja biheviorizma, savjetovanja i terapijskog rada. Vlasnica sam kabineta za promociju mentalnog zdravlja EQUILIBRA, kroz koji učim balansirati u svim životnim aspektima - kako za sebe, tako i za klijente.
www.equilibra.hr

Tea Staničić - edukantica (P)
Godine 2020. magistrirala sam pedagogiju na Odsjeku za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Rijeci. Tijekom studija, volonterskog rada i angažmana stekla sam iskustvo u radu s djecom, mladima i obiteljima. Pripravnički staž obavljala sam u Dječjem vrtiću "Pahuljica" na Rabu. Trenutno radim kao pedagog u OŠ Ivana Rabljanina Rab. Polaznica sam prve godine studija psihoterapije TA u centru Proventus.

Gordana Galetić - članica
Najviše guštam u smijehu i toplim trenutcima s obitelji. U svom radu volim poznavati različite metode i tehnike kako bi mogla zajedno s klijentom pažljivo otvoriti ona vrata koja su put do cilja baš tog klijenta. Zato stalno učim i uživam. Moje uvjerenje ja da život služi za uživanje.
www.centarsreca.hr

TA kratice:
CTA – Certified Transactional Analyst
PTSTA – Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst
TSTA – Teaching and Supervising Transactional Analyst

Oznake smjera:
(C) – Counseling / Savjetovanje
(E) – Education / Edukacija
(O) – Organizational / Organizacijska
(P) – Psychotherapy / Psihoterapija

EATA kvalifikacije