IZ REGISTRA ČLANOVA

Maja Baksa - edukantica (P)
Po primarnoj struci učiteljica, uz misiju cjeloživotnog učenja. Većinu iskustva rada, osim u odgojno obrazovnom sustavu, stekla sam u području civilnog sektora u ranoj intervenciji, radu s osobama s invaliditetom te djecom s razvojnim teškoćama i rizicima. Tu stječem i neke od važnijih edukacija koje obogaćuju moj rad iz područja biheviorizma, savjetovanja i terapijskog rada. Vlasnica sam kabineta za promociju mentalnog zdravlja EQUILIBRA, kroz koji učim balansirati u svim životnim aspektima - kako za sebe, tako i za klijente.
www.equilibra.hr

Marina Balažev - specijalizantica (P)
Kroz psihoterapiju, pomažem klijentima da riješe poteškoće s kojima se susreću i da ostvare ciljeve kojima teže.
www.marinacounseling.hr

Anita Barišić - specijalizantica (P)
Ja sam socijalna radnica, specijalizantica transakcijske analize u području psihoterapije i supervizorica psihosocijalnog rada. Do nedavno sam bila višegodišnja djelatnica u sustavu socijalne skrbi, gdje sam radila s odraslima, roditeljima u razvodu braka, djecom i mladima. Kako imam i drugo zanimanje, ono specijalizantice psihoterapije i supervizorice djelujem na tim područjima. Od prosinca 2019. godine sam predsjednica Udruge socijalnih radnika Osječko-baranjske županije.
www.accepta.hr

Josip Bošnjaković - CTA (P)
Kroz transakcijsku analizu naučio sam kako je moguće poboljšavati kvalitetu vlastitog života kao i kvalitetu života drugih ljudi. Radostan sam što se TA lijepo uklopila u mozaik mog života zajedno s teologijom, duhovnošću, psihologijom i da sa svim tim sadržajem mogu služiti dobrobiti zajednice. Isto tako me veseli što sam preko TA mogao do sada upoznavati vrlo stručne kolege predane punim srcem onome što rade.

Tamara Brezičević - članica
Ja sam dipl.soc. radnica zaposlena u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije. Već 18,5 godina radim savjetodavni rad, rad s obitelji, rad s ovisnicima, rad s djecom s poremećajima pažnje i koncentracije. Prošla sam brojne edukacije ih svog područja rada. Udana sam, majka dvoje djece. Volim planinariti, skijati, putovati.

Ines Cokarić - specijalizantica (P)
Psihoterapeutkinja sam s europskim certifikatom iz psihoterapije (ECP) i članica Hrvatske komore psihoterapeuta. Iza sebe imam više od 15 godina rada individualne i grupne psihoterapije s klijentima u Zagrebu. Iskusna sam u online individualnoj terapiji za klijente izvan Zagreba i Hrvatske, kao i u online vođenju grupa.
www.psihoterapija-psihodrama.com

Tin Frančić - specijalizant (P)
Nakon završene edukacije iz transakcijske analize polazim i edukaciju iz psihodrame. Završio sam Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet (ERF) u Zagrebu. U slobodno vrijeme volim svirati, čitati, gledati filmove i serije, odlaziti u prirodu i družiti se s ljudima i životinjama.
instagram.com/psihoterapija_transakcijska

Petra Gabriša - specijalizantica (P)
Moje nastojanje i ono u čemu želim pomoći klijentima je da se odvaže biti drugačiji, da krenu u svom smjeru iako svi drugi idu kontra, da uznemire površinu, testiraju ustaljena vjerovanja, tabue i stereotipe, preispitaju odluke i odnose s kojima nisu sretni, postave zdrave granice i nauče da to mogu preživjeti i imati bolju kvalitetu života.
www.odvazise.com

Gordana Galetić - članica
Najviše guštam u smijehu i toplim trenutcima s obitelji. U svom radu volim poznavati različite metode i tehnike kako bi mogla zajedno s klijentom pažljivo otvoriti ona vrata koja su put do cilja baš tog klijenta. Zato stalno učim i uživam. Moje uvjerenje ja da život služi za uživanje.
www.centarsreca.hr

Tatjana Gjurković - PTSTA (P)
mag. psych., psihoterapeutkinja CTA-P sa dopusnicama za rad sa odraslima i djecom, registrirana terapeutkinja igrom, RPT-S, privremena učiteljica i supervizorica PTSTA-P uz dodatnu edukaciju iz relacijske supervizije. Posebno me zanima relacijska (ko-kreativna) TA kao i povezivanje TA kao primarno verbalne metode sa neverbalnim tehnikama i metodama rada. Također rado istražujem teme vezane za egzistencijalna pitanja, utjecaj i korištenje prirode te (među)kulturalnost i kako ove teme utječu na sve moje, vaše i naše životne i profesionalne uloge.
www.centarproventus.hr

Petra Goršić - PTSTA (P)
Po zanimanju sam klinički psiholog i psihoterapeut. U svom radu često koristim kreativne tehnike, asocijativne karte i rad sa snovima. Radim u Zagrebu u Centru Budi svoj.
www.budisvoj.eu

Feđa Hudina - specijalizant (P)
Diplomirani socijalni radnik, specijalizant psihoterapije smjera Transakcijske analize i edukant Seksualne terapije. Komunikacijski stručnjak koji je znanja stjecao 20 godina radeći kao novinar, urednik te menadžer komunikacija u jednoj od top 10 hrvatskih multinacionalki. Zadnjih šest godina radi individualna savjetovanja/coaching i psihoterapiju baziranu na postavkama Transakcijske analize te seksualnu terapiju. www.hudina.online

Azra Imširović - edukantica (P)
Magistra novinarstva s dugogodišnjim iskustvom u privatnom sektoru te iskustvom u coachingu/osobnom savjetovanju. Završila sam Propedeutiku psihoterapije te sam edukantica Transakcijske analize pri centru Budi svoj. Veseli me strukturiranost koncepata Transakcijske analize koje dopunjujem dodatnim edukacijama iz područja psihoterapije koje bi mi pomogle u radu s klijentima poput DBT vještina, tjelesno orijentirane terapije (čiji sam također edukant), logoterapije itd.

Gabrijela Ivanov - specijalizantica (P)
Magistra inženjerka računarstva sa 20-godišnjim iskustvom rada u civilnom sektoru na području rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti. Od 2016. sam u edukaciji iz TA, a u 2021. pod supervizijom počinjem sustavnije raditi s klijentima kao vanjska suradnica udruge kolekTIRV koja zagovara prava trans, interspolnih i rodno varijantnih osoba.

Vanda Kos Jerković - specijalizantica (P)
24 godine radim s djecom intelektualnim i višestrukim teškoćama. Dugogodišnji sam suradnik POU na Programu osposobljavanja pomoćnika u nastavi za djecu s TUR-u. Radim grupe podrške za roditelje te provodim programe razvoja emocionalne komunikacije za majke i djecu u Programu rana intervencija u Centru za rehabilitaciju Zagreb gdje radim kao socijalni pedagog, savjetnik zadnjih 16 godina. Volim plesati i kreativno se izražavati.

Matea Jukić - edukantica (P)
Psihologinja, zaposlena u MORH-u. Trenutno na porodiljnom i pohađa četvrtu godinu edukacije za transakcijsku analitičarku iz područja psihoterapije.
instagram.com/zivotnipobjednik

Vinka Lesandrić - specijalizantica (P)
Od 2016. godine sam u edukaciji iz TA. 2019. godine položila sam specijalistički ispit iz psihijatrije. Radim na Odjelu psihijatrije u OŽB Vinkovci.

Mateja Marinić - specijalizantica (P)
Magistra sam edukacijske rehabilitacije i specijalizantica transakcijske analize. Trenutno radim u jednoj osnovnoj školi i uz to vodim svoju privatnu praksu Centar "Želim znati" u Zagrebu u kojem radim s djecom, mladima i odraslima.
www.zelimznati.hr

Ivana Mitrić - specijalizantica (P)
Suautorica sam nekoliko znanstvenih radova, prikaza i publikacija s bogatim iskustvom u osmišljavanju i provedbi psihoedukativnih intervencija namijenjenih mladima i odraslima.
www.psihogym.hr

Ana Mužak - specijalizantica (P)
Magistra psihologije i specijalizantica psihoterapijskog pravca Transakcijske analize. Zaposlena sam u dječjem vrtiću Mali istraživač kao stručni suradnik psiholog te aktivno djelujem u radu Centra Pričaj mi.

Denis Patafta - edukant pod supervizijom (P)
Dramski pedagog, prof.sociologije, otac, razveden, kulturni/politički aktivist.
facebook.com/ariadne2021

Zlata Rakošec - edukantica pod supervizijom (P)
Psihoterapija je moj životni poziv. Nema mi ništa ljepše nego gledati čovjeka kako raste, kako se bori i izbori za sebe, kako unatoč strahu hrabro korača naprijed. A moja uloga u tom procesu je nekada biti “navijač”, nekada “trener”, nekada “biti na terenu”, ovisno koje su potrebe. Mnoge rane smo zadobili u odnosima, zato ih se može zaliječiti odnosom. Ako želiš posložiti i počistiti svoj život, odnose, sebe, slobodno se javi da zajedno radimo na tome.
www.skr.rs/z7oD

Tea Staničić - edukantica (P)
Godine 2020. magistrirala sam pedagogiju na Odsjeku za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Rijeci. Tijekom studija, volonterskog rada i angažmana stekla sam iskustvo u radu s djecom, mladima i obiteljima. Pripravnički staž obavljala sam u Dječjem vrtiću "Pahuljica" na Rabu. Trenutno radim kao pedagog u OŠ Ivana Rabljanina Rab. Polaznica sam prve godine studija psihoterapije TA u centru Proventus.

Kristina Stojanović Čehajić - specijalizantica (P)
Psihologica sam i doktorandkinja na Sveučilištu u Rijeci, u finalnoj fazi polaganja CTA ispita. Bavim se psihoterapijom odraslih, individualnom i partnerskom. Radim uživo i online, kako na maternjem tako i na engleskom jeziku.

Ana-Marija Vidjak - specijalizantica (E)
Završila sam psihoterapijsku i edukacijsku TA. U poslovnom okruženju sam gotovo 20 godina, a posljednjih 9 radim kao privatnik i klijenti su mi organizacije i pojedinci s područja RH i okruženja. Edukacije vidim kao priliku za rast i razvoj te osnaživanje unutarnjih resursa kao i povećanje autonomije.
www.sto-ako-ipak.hr

Jelena Vrsaljko - PTSTA (P)
Ja sam certificirani psihoterapeut, učitelj, supervizor transakcijske analize, NLP trener, socijalni radnik. Radim u Centru Budi svoj. Životna i profesionalna misija mi je širiti autonomiju.
www.budisvoj.eu

TA kratice:
CTA – Certified Transactional Analyst
PTSTA – Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst
TSTA – Teaching and Supervising Transactional Analyst

Oznake smjera:
(C) – Counseling / Savjetovanje
(E) – Education / Edukacija
(O) – Organizational / Organizacijska
(P) – Psychotherapy / Psihoterapija

EATA kvalifikacije

Udruga UTA koristi kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i analize. Korištenjem naše stranice slažete se s politikom kolačića.